ФЛЕКС КОМПЛЕКС®

20.00лв.

(2 клиентски отзива)
4 потребителя разглеждат този продукт в момента.

При болки в костите и ставите, ревматични заболявания и дегенеративни ставни изменения

60 капсули x 475 mg

Мощен и интензивен продукт за стави, с уникален състав от 10 изцяло натурални съставки. Безспорно ефективен, „Флекс комплекс“ е с отлични отзиви от лекари, пациенти и фармацевти. Безкомпромисното качество на продукта е еталон за българска продукция. „Флекс комплекс“ съдържа само стандартизирани екстракти, с гарантирано качество и висок процент активни вещества!

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• Оказва благоприятно действие върху ставите
• Подкрепя здравината и еластичността на ставния хрущял
• Повлиява положително ставния комфорт и устойчивостта на ставите на износване и стареене

Доставка с ЕКОНТ
- до офис 6 лв
- до адрес 8 лв.
- безплатна доставка над 100 лв.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

Глюкозамин Сулфат – Oсновна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

Хондроитин Сулфат – Най – важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожолията и ставите.

МСМ – Метилсулфонилметан – естествен източник на органчна сяра. МСМ играе важна роля за образуването на кератин, колаген, еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите

Масло от Авокадо – Допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

Масло от Соя – Допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

Калций – От изключително значение за поддържане на здравината на костите. Подпомага да се предотврати и/или намалее калциевият дефицит.

Котешки нокът -кора – Оказва благоприятен ефект върху здравето на ставите и допринася за поддържане на имунната система.

Сладник – корен – Допринася за нормалното функциониране на имунната система, притежава адаптогенен ефект.

Хиалуронова киселина – Oсновна съставна част на съединителната тъкан и има уникалната способност да привлича и задържа водата и да възстановява ставната течност/ синовиалната течност в ставата/. Участва и в състава на ставния хрущял като осигурява неговата гъвкавост и еластичност.

Манганов глюконат – Участва в образуването на основата на костната тъкан и има водещо значение за калциевия обмен в костите.

Натриев Борат – Включен във форма, чрез която успешно проникват в ставните хрущяли. Липсата на микроелемента, може да доведе до загуба на костна маса.

СЪСТАВ: за 1 капсула/4капсули – максимален дневен прием:

Глюкозамин сулфат 150 mg 600 mg
Хондроитин сулфат 100 mg 400 mg
Метилсулфонилметан /МСМ/ 50 mg 200 mg
Масло от авокадо 50 mg 200 mg
Соево масло 50 mg 200 mg
Калциев цитрат 40 mg 160 mg
Котешки нокът – кора 18.75 mg 75 mg
(Cort. Unkaria tomentosa, extr.)
Сладник – корен 12.5 mg 50 mg
(Rad. Glycyrrhiza glabra, extr.)
Хиалуронова киселина 2.5 mg 10 mg
Манганов глюконат 0.75 mg 3 mg
Натриев борат 0.75 mg 3 mg

При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Препоръчителна дневна доза: 4 капсули дневно – 2 сутрин и 2 вечер, приети след храна. При остра фаза и напреднало състояние, препоръчително е да се приемат 4 капсули дневно, за период от 2 месеца. След това, приемът може да се редуцира до 2 капсули дневно – 1 сутрин и 1 вечер, приети след хранене. След тримесечен курс, може да се направи пауза от 4 седмици и след това да се продължи терапията. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

2 отзива за ФЛЕКС КОМПЛЕКС®

  1. Stoqn Stoqnov

    Za men e nai-dobroto lekarstvo. Kakvo li ne pih prez godinite, само това ми помогна. И крема също е много хубав.

  2. Кремена Янкова

    И аз от години си го ползвам. Сбърках да го сменя с други по-скъпи продукти, подведена по рекламите, но пак си се върнах на Флекс комплекс, че ми е доста по-изгоден.

Добавяне на отзив

Категория: