СУПЕР ПАКЕТ ЗДРАВИ СТАВИ – 10 ГОДИНИ „ФЛЕКС КОМПЛЕКС“

40.00лв.

8 потребителя разглеждат този продукт в момента.

При болки в костите и ставите, ревматични заболявания и дегенеративни ставни изменения

2 опаковки по 60 капсули x 475 mg + ПОДАРЪК: турмалинова магнитна наколенка

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• Оказва благоприятно действие върху ставите
• Подкрепя здравината и еластичността на ставния хрущял
• Повлиява положително ставния комфорт и устойчивостта на ставите на износване и стареене

Доставка с ЕКОНТ
- до офис 6 лв
- до адрес 8 лв.
- безплатна доставка над 100 лв.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ НА „ФЛЕКС КОМПЛЕКС“ КАПСУЛИ:

Мощен и интензивен продукт за стави, с уникален състав от 11 изцяло натурални съставки. Безспорно ефективен, „Флекс комплекс“ е с отлични отзиви от лекари, пациенти и фармацевти. Безкомпромисното качество на продукта е еталон за българска продукция. „Флекс комплекс“ съдържа само стандартизирани екстракти, с гарантирано качество и висок процент активни вещества!

Глюкозамин Сулфат – Oсновна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

Хондроитин Сулфат – Най – важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожолията и ставите.

МСМ – Метилсулфонилметан – естествен източник на органчна сяра. МСМ играе важна роля за образуването на кератин, колаген, еластин, които осигуряват гъвкавост, тонус и сила на мускулите, костите, ставите, вътрешните мембрани, кожата, косата и ноктите

Масло от Авокадо – Допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

Масло от Соя – Допринася за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепя кръвообращението и обмяната на веществата в ставите. Оказва благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

Калций – От изключително значение за поддържане на здравината на костите. Подпомага да се предотврати и/или намалее калциевият дефицит.

Котешки нокът -кора – Оказва благоприятен ефект върху здравето на ставите и допринася за поддържане на имунната система.

Сладник – корен – Допринася за нормалното функциониране на имунната система, притежава адаптогенен ефект.

Хиалуронова киселина – Oсновна съставна част на съединителната тъкан и има уникалната способност да привлича и задържа водата и да възстановява ставната течност/ синовиалната течност в ставата/. Участва и в състава на ставния хрущял като осигурява неговата гъвкавост и еластичност.

Манганов глюконат – Участва в образуването на основата на костната тъкан и има водещо значение за калциевия обмен в костите.

Натриев Борат – Включен във форма, чрез която успешно проникват в ставните хрущяли. Липсата на микроелемента, може да доведе до загуба на костна маса.

 

ДЕЙСТВИЕ НА ТУРМАЛИНОВАТА МАГНИТНА НАКОЛЕНКА:

Наколенките поддържат коленета и стабилизират динамиката на тялото. Предназначени за превантивна грижа и подпомагане на състоянието при болки в областта на колената, бедрата и прасците, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци, артрози и разтегнати коленни връзки.

Ефективно се прилагат за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания.

Турмалиновите наколенки с магнитна енергия използват нанофункционален керамичен прах, който освобождава топлина, когато се стимулира от телесната температура.

СЪСТАВ: за 1 капсула/4капсули – максимален дневен прием:

Глюкозамин сулфат 150 mg 600 mg
Хондроитин сулфат 100 mg 400 mg
Метилсулфонилметан /МСМ/ 50 mg 200 mg
Масло от авокадо 50 mg 200 mg
Соево масло 50 mg 200 mg
Калциев цитрат 40 mg 160 mg
Котешки нокът – кора 18.75 mg 75 mg
(Cort. Unkaria tomentosa, extr.)
Сладник – корен 12.5 mg 50 mg
(Rad. Glycyrrhiza glabra, extr.)
Хиалуронова киселина 2.5 mg 10 mg
Манганов глюконат 0.75 mg 3 mg
Натриев борат 0.75 mg 3 mg

ЗА „ФЛЕКС КОМПЛЕКС КАПСУЛИ“: При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

ЗА ТУРМАЛИНОВАТА МАГНИТНА НАКОЛЕНКА „ЧУДО“: Да не се прилагат върху открити рани, при висока температура, засилено кръвотечение и при прием на антикоагулантни лекарства. Продуктът да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени.

ЗА „ФЛЕКС КОМПЛЕКС КАПСУЛИ“:

Препоръчителна дневна доза: 4 капсули дневно – 2 сутрин и 2 вечер, приети след храна. При остра фаза и напреднало състояние, препоръчително е да се приемат 4 капсули дневно, за период от 2 месеца. След това, приемът може да се редуцира до 2 капсули дневно – 1 сутрин и 1 вечер, приети след хранене. След тримесечен курс, може да се направи пауза от 4 седмици и след това да се продължи терапията. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

ЗА ТУРМАЛИНОВАТА МАГНИТНА НАКОЛЕНКА „ЧУДО“:

Наколенките са универсални и могат да се използват както от мъже, така и от жени.

Преди слагането на наколенките, като всеки турмалинов апликатор, е необхоидмо леко да се намокрят с влажна салфетка откъм вътрешната светла страна и след това да се сложат. Фиксират се непосредствено върху коленете. След 10-15 минути се появява осезаемо усещане за топлина. В зависимост от индивидуалното състояние на организма, може да се регулира продължителността на използване на наколенките – 30 минути до 8 часа.

Ако след началото на ползването им се усеща прекомерно загряване, това е нормална реакция и не причинява никаква вреда за кожата. В този случай се препоръчва наколенките да се свалят за известно време.

Наколенките могат да се използват и без овлажняване с вода – в този случай за получаване усещането за топлина, ще бъде необходимо по-дълго време. Могат да се носят до 8 часа в денонощието, а впоследствие да се слагат и за цяла нощ (при добра поносимост). След сваляне на наколенките, се наблюдават неголеми зачервявания, които изчезват след няколко часа.

Поддръжка:

Наколенките се перат само с хладка вода, без употребата на сапуни или други измиващи средства. Не бива да стоят накиснати за повече от 5 минути.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „СУПЕР ПАКЕТ ЗДРАВИ СТАВИ – 10 ГОДИНИ „ФЛЕКС КОМПЛЕКС““

Категория: