ФЛЕКС КОМПЛЕКС ЛЕЙДИ®

23.00лв.

(2 клиентски отзива)
2 потребителя разглеждат този продукт в момента.

При болки в костите и ставите, особено при жените в менопауза

60 капсули х 447.5 mg

Анализирайки особеностите на женското тяло и вземайки предвид несравнимите качества на продукт № 1 за здрави стави – „Флекс комплекс“, екип от учени и изследователи изобретиха и специална формула за жени: „Флекс комплекс лейди“, която е обогатена с колаген! „Флекс комплекс лейди“ съдържа най-важните компоненти в подкрепа на ставния комфорт при жените и подпомага тяхното здраве.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• Оказва благоприятно действие върху ставите;
• Подкрепя здравината и еластичността на ставния хрущял;
• Повлиява положително ставния комфорт и устойчивостта на ставите на износване и стареене;
• Спомага за забавяне на дегенеративните процеси.

Доставка с ЕКОНТ
- до офис 6 лв
- до адрес 8 лв.
- безплатна доставка над 100 лв.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

Глюкозамин – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

Колаген тип II най-често се намира в кожата, костите и в съединителната тъкан на организма. Той осигурява структурна опора, сила и известна еластичност (в комбинация с еластина). Колагенът се отделя от различни клетки, но предимно от клетките на съединителната тъкан. Докато е младо, тялото постоянно произвежда колаген, но неговият синтез започва да намалява около 40-годишната възраст. Драматично намаляване се наблюдава при жените след менопаузата. До около 60-годишна възраст обикновено има значителен спад в производството на колаген и се препоръчва набавянето му чрез други хранителни източници.

Хондроитин– най-важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожилията и ставите.

Масло от авокадо и соя – допринасят за поддържане на биологичните функции на ставните компоненти, подкрепят кръвообращението и обмяната на веществата в ставите, оказват благоприятен ефект върху естествените процеси на стареене и износване.

Хиалуронова киселина – основна съставна част на съединителната тъкан. Притежава уникалната способност да привлича и задържа водата и да възстановява ставната течност /синовиалната течност в ставите/. Участва в състава на ставния хрущял, като спомага за неговата гъвкавост и еластичност.

СЪСТАВ: за 1 капсула/4 капсули – максимален дневен прием:

Глюкозамин сулфат 150 mg 600 mg
Хидролизиран колаген тип II 150 mg 600 mg
Хондроитин сулфат 70 mg 280 mg
Соево масло 37.5 mg 150 mg
Масло от Авокадо 37.5 mg 150 mg
Хиалуронова киселина 2.5 mg 10 mg

При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Капсулите Флекс комплекс Lady се приемат перорално, след хранене. Препоръчваната дневна доза е 4 капсули, разпределени по следния начин: 2 сутрин и 2 вечер. За постигане на оптимален ефект се препоръчва приемът на Флекс комплекс Lady да продължи поне 60 дни. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

2 отзива за ФЛЕКС КОМПЛЕКС ЛЕЙДИ®

  1. гергана

    Има ли нещо с повече колаген? Нещо ми малее в този продукт…

  2. Събина Хърлова

    вече трета година си го ползвам, много добре ми се отразява

Добавяне на отзив