Течен колаген срещу болки в ставите

болки в ставите
Знаете ли, че….
  • Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото;
  • Колагенът служи като лепило, което държи клетките и тъканите заедно;
  • Загубата на минерали от костта може да се види при изследване, но загубата на Колаген – не;
  • Приемът на Колаген е задължителен за всички над 40-годишна възраст.
  Хиляди хора в България страдат от заболявания на костите и ставите и ежедневно са принудени да търпят болки и скованост. В дните, когато симптомите се обострят, дори елементарни движения стават непосилни, което прави лошото костно-ставно здраве едно изключително изтощително състояние, пречещо на нормалния и активен живот. Обикновено разрушителните процеси в костите и ставите започват още след 40-годишна възраст, когато в резултат на естественото остаряване, тялото вече няма капацитет да произвежда достатъчно Колаген-ключовият елемент за здрави кости и стави. А когато нивата на Колаген в организма намаляват, кожата се лишава от плътност и еластичност, костната маса намалява, хрущялът между костите отслабва и в ставата започват необратими деформации. Ето защо допълнителният прием на Колаген е препоръчителен за всички над 40-годишна възраст.

Научно обосновано е, че течният Колаген, за разлика от прахообразните му разновидности, се усвоява много по-добре от организма и единствено в тази форма той може максимално да проникне в костно-ставната система.

Причината течностите да са по-добри за терапия е, че те имат по-малка молекулярна структура от твърдите вещества. Това означава, че те се оползотворяват от тялото много по-лесно и почти в целия си обем, и по-малко от ценните активни вещества се унищожават в червата. Разбира се освен формата на Колагена, за да има осезаем ефект върху здравето на костите и ставите, е изключително важно и какво количество от ценната добавка се приема.

Максимална дневна доза от 14 000 mg най-висококачествен течен Колаген се съдържа в новия продукт за костно-ставно здраве „F14+“.

Мощните биоактивни колагенови пептиди в тази висока доза, качественото производство с най-добрите технологии и суровини, и добавените в 4-степенната активна формула на продукта Глюкозамин, Цинк и Витамин D3, правят „F14+“ най-предпочитания продукт за здравето на костите и ставите. Редица клинични проучвания доказват, че 3-месечният прием на Колаген, като добавка, има положителен ефект върху болката и дискомфорта в костите и ставите, и съдейства за намаляване на дегенеративните процеси в костно-ставния апарат.

Именно това е верният път за всеки страдащ от болезнено движение, скованост, схващания, блокиране на коленете и възпалени стави. Не е нужно да търпите повече, сложете край на страданията с новия „F14+“!

Неговата 4-степенна активна формула ще смаже ставите с цели 14 000 mg от най-добрия течен Колаген; ще подхрани хрущялите, сухожилията и ставната течност с Глюкозамин, ще стимулира растежа на костните клетки с помощта на Цинк и ще достави на целия организъм така важния Витамин D3-за цялостно костно-ставно здраве  и силен имунитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *