Колаген от Германия е решението за болни стави

Световноизвестен факт е, че немското качество няма аналог. И това наистина е така, защото германците се славят със своя перфекционизъм, високи стандарти на производство и стриктно спазване на правилата. Ето защо при избора на суровини за създаването на F14+ е вложен именно най-висококачествен телешки Колаген от Германия „Gelita“, доказал своето действие и ефикасност в борбата с костно-ставните заболявания в редица клинични изпитвания.

Благодарение на течната формула на F14+, Колагенът лесно и максимално добре се усвоява от организма и достига светкавично до износените хрущяли, рехавите кости, нарушените ставни връзки, отслабените мускули и увредените междупрешленни дискове. Навлизайки в засегнатите участъци, този така ценен протеин осигурява сила и структурна опора, и насърчава увеличаването на костната минерална плътност, за по-добро здраве на целия опорно-двигателен апарат.

 

Само в F14+ се съдържат грандиозните 14 000 mg най-висококачествен телешки Колаген от Германия „Gelita“! И това не е всичко! Добавените Глюкозамин, Цинк и Витамин D правят формулата на F14+ още по-мощна и ефикасна. Това гарантира максимално въздействие върху здравето на костите и ставите. Няма друг продукт като F14+!

Хранителната добавка се предлага в две разновидности с еднакъв състав и количество на активните съставки: Бутилка от 1 000 ml с мерителна чашка и Кутия с 30 течни сашета. И двете опаковки са достатъчни за едномесечен прием, не съдържат захар и са подходящи за диабетици.

Не се доверявайте на продукти с анонимен производител, съмнително качество и неясен състав! Изберете сигурността, изберете безупречния състав и доказаната ефикасност на F14+! Започнете прием сега, за да може бързо да усетите ползите за здравето, които дарява невероятната течна формула на F14+!

 

F14+ съдържа най-високото количество пречистен немски Колаген, цели 14 000 mg само в  една доза;

F14+ течна формула, която се приема лесно и удобно и доказано най-добре се усвоява от органзима;

F14+ съдържа още ценните Глюкозамин, Цинк и Витамин D3, които действат синергично и допълват мощния състав;

F14+ има бърз ефект, който се усеща още след първите няколко седмици, но за най-добри резултати приемайте поне 3 месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *