ВАЖНИ ЛИ СА ВИТАМИНИТЕ?

Когато човек е млад, обикновено се чувства здрав и непоклатим. Но с напредване на възрастта тялото се променя и започва да дава сигнали, че вече не всичко е както преди. Умората се засилва, имунитетът пада, появява се безсъние, ставите започват да се „обаждат“, зрението се влошава, започват и сърдечно-съдовите проблеми, от които с право се страхува всеки човек. Особено след 55-годишна възраст симптомите връхлитат сякаш изведнъж и посещенията при лекар зачестяват. Как човек може да се противопостави на тези здравословни проблеми?

На всички ни е ясно, че ключово значение за доброто здраве във всяка една възраст е балансираната, богата на ценни хранителни вещества диета и редовната физическа активност.

Доказано е обаче, че възрастните хора много често се нуждаят от допълнителен прием от витамини, минерали и микроелементи и затова има различни причини:

  • Прием на лекарства – някои медикаменти могат да изчерпят нивата на витамините в организма;
  • Намалена подвижност – свързана е най-вече с по-рядкото излизане на открито;
  • Ограничена и небалансирана диета – когато храната не е разнообразна и питателна, в организма лесно се достига до дефицит на жизненонеоходими вещества;
  • Хронични заболявания – при някои от хроничните болести (напр. остепорозата, диабет) нуждата от от допълнителен прием на някои витамини и минерали се увеличава.

Световни здравни специалисти от всички области се обединяват около теорията, че допълнителният прием на най-важните витамини и микроелементи под формата на хранителна добавка може да запълни дефицитите в организма и да подпомогне цялостното здравословно състояние на мъжете и жените след 55-годишна възраст.

Най-важните хранителни вещества, задължителни за всички в зряла възраст се съдържат в новия широкоспектърния комплекс от витамини и минерали „Вечна младост“. Богатият състав от цели 16 природни компонента подкрепя здравето на костите, подхранва клетките на очния апарат, засилва имунитета и подпомага нормалните функции на сърдечно-съдовата, нервната и всички останали системи в организма.

Само 2 капсули „Вечна младост“ дневно зареждат организма с нужните му за добро здраве, енергия и тонус неоходими дози: Магнезий, Калций, Желязо, Витамин С, Бор, Цинк, Витамин Е, Манган, Витамин В1, Витамин В2, Витамин В3, Витамин В5, Витамин В6, Витамин А, Витамин D, Селен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *