F14+ е най-доброто работещо решение за здрави кости и стави

Ф14+

Тялото ни е жив организъм и като такъв то има своите добри и лоши дни. Когато сме на 20 обаче, добрите дни са доста повече, а и възстановяването след умора, претоварване и травми е далеч по-бързо и лесно.

Когато минем 35, всичко се променя. Процесите се забавят, хормоните започват да „танцуват”, костите губят ценни вещества и се появяват първите оплаквания. Да, 35! Това е възрастта, в която производството на Колаген по естествен път се забавя. А това води до куп негативни последствия. Към 40-те Колагенът намалява с още по-голяма скорост. А на 60 ситуацията е направо трагична! Добрата новина е, че има решение! И вие можете не само да спрете процеса, но и да го обърнете във ваша полза. И то още сега! Как? Като включите в дневния си режим най-ефикасното средство – F14+. Така ще подобрите значително здравословното си състояние и ще забавите процесите на стареене. О, да! И ще изгоните неприятните усещания за щракане, търкане и болка.

Не губете време.  Възползвайте се от постиженията на науката, за да се радвате на здрави стави и кости.

Движението може да носи удоволствие, независимо от възрастта. И то само с една доза на ден от този уникален продукт. Колагенът в него е своеобразно „лепило”, без което частите на тялото не функционират добре, а вие изпитвате непоносима болка. Защо? Защото Колагенът е основната съставна част на съединителната тъкан. И един от ключовите компоненти на костите, ставите, сухожилията, косата, кожата… Освен това Колагенът образува стените на вените, артериите и капилярите. Научно установено е, че след определена възраст тялото има нужда от допълнителен прием на Колаген, защото така компенсира недостига, който расте с всеки изминал ден. Хидролизираният Колаген Тип II в F14+ ще осигури нов живот за костите и ставите ви. Специалистите коментират, че благодарение на F14+ вие буквално ще се радвате на нов живот в ново тяло. Различни проучвания доказват, че приемът на течен Колаген съдейства за намаляване симптомите при остеопороза и остеоартрит почти с 40 процента, положителни са резултатите и при хората с ревматоиден артрит. Но ползите от тази хранителна добавка са доказано много повече! Ще помогнете на метаболизма, който се забавя съществено, ще подобрите работата на храносмилателната система и така ще избегнете доста лоши болести, ще се радвате на здрава кожа, нокти, зъби и не на последно място – ще бъдете заредени с енергия! Разходката, тренировката в залата, играта с децата и внуците, танците с любимия човек ще ви носят радост, а не болка. И всичко това само с една доза F14+!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *