ВЕЧНА МЛАДОСТ®

15.00лв.

(7 клиентски отзива)
18 потребителя разглеждат този продукт в момента.

Мултивитамини за възрастни

60 капсули х 471.38 mg

„Вечна младост“ e натуралната комбинация от жизненоважни витамини, минерали и микроелементи, подбрани прецизно за специфичните нужди на тялото в периода след 55-годишна възраст. Ежедневният прием на „Вечна младост“ подхранва организма с ценни вещества, които подпомагат за по-добра дейност на сърдечно-съдовата, имунната и нервната системи, за по-здрави кости и стави, за по-добро зрение, жизненост и енергичност.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
• Допринася за нормалното функциониране на всички системи в организма;
• Насърчава дейността на имунната система;
• Благоприятства поддържането на мускулите и нервната система;
• Действа общоукрепващо на целия организъм.

Доставка с ЕКОНТ
- до офис 6 лв
- до адрес 8 лв.
- безплатна доставка над 100 лв.

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

Магнезий – изключително ценен за човешкия организъм минерал, от който зависи правилното протичане на вътрешните процеси в тялото. Повлиява благоприятно функциите на сърдечно-съдовата, нервната и мускулната система. Приемът му е препоръчителен за поддържане на общото здраве, повдигане на тонуса и намаляване чувството за отпадналост и умора.

Калций – има жизненоважни функции в човешкия организъм, свързани с процеса на кръвосъсирването, предаването на нервни импулси, деленето и обособяването на клетките, правилното функционране на мускулите и изграждането на костите.

Желязо – елемент, който влиза в състава на всички клетки в тялото. Недостигът на желязо води до сериозни нарушения в нормалната работа на системите в организма.

Витамин С- познат със своите силни антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Той регулира пропускливостта на кръвоносните съдове и процесите на кръвосъсирване и възстановяване на тъканите, помага и за усвояване на желязото.

Бор – важен за костно-ставните и мускулните функции. Включен е във форма, която успешно прониква в ставните хрущяли. Липсата на микроелемента, може да доведе до загуба на костна маса.

Цинк – съществен за организма минерал, който участва в деленето на клетките  и допринася за нормалния синтез на ДНК. Има антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Подкрепя нормалните функции на половата система.

Витамин Е – силен антиоксидант, който предпазва от вредното действие на свободните радикали. Дългосрочният дефицит може да доведе до анемия, сърдечни заболявания, сериозни неврологични проблеми, слепота, деменция, лоши рефлекси и невъзможност за пълен контрол на движенията на тялото.

Манган- участва в процесите на производство на енергия, предпазва клетките от окисление, поддържа доброто състояние на съединителната тъкан и подкрепя имунната система.

Витамин В1– служи като коензим в организма. Коензимите са малки съединения, които помагат на ензимите да предизвикват химични реакции, които в противен случай не биха се случили сами.

Витамин В2 – функционира като коензим и подобно на Витамин В1 участва в превръщането на хранителните вещества в енергия.

Витамин В3 – участва в метаболитните процеси и подпомага поддържането на нормална психична функция.

Витамин В5 – отговорен за освобождаването на енергия и изграждането на клетките. Допринася за нормалната умствена дейност, ускорява заздравяването на раните и намалява възпалението.

Витамин В6 – участва в образуването на червените кръвни клетки, както и в метаболизма на енергията и аминокиселините; съдейства за образуването на белите кръвни клетки и помага на тялото да синтезира няколко невротрансмитери. Допринася за поддържането на нормалната психична функция на организма.

Витамин А – изгражда зрителния пигмент родопсин и поддържа нормалното зрение. Недостигът на витамин А може да влоши нощното виждане при някои хора и да причини т. нар. „кокоша слепота“. Има стимулиращ ефект върху синтеза на кортикостероиди и полови хормони. Важен е за имунната система и здравината на костите.

Витамин D – отговаря за поддържане на нормални концентрации на калций и фосфор и за доброто състояние на костите и зъбите. Участва в процеса на клетъчно делене и спомага за нормалната функция на имунната система. Недостигът на Витамин D се свързва с повишената податливост на организма към инфекции.

Селен – най-мощният антиоксидант, който предпазва клетките от свободните радикали и стимулира имунната система.

Състав За 2 капсули

Максимален дневен прием:

% от ХРС*
Магнезиев хидрооксид

(Магнезий)

472 mg

200 mg

53.3

 

Калциев карбонат

(Калций)

300 mg

120 mg

15
Железен сулфат хептахидрат

(Желязо)

49.6 mg

10 mg

71
Витамин С (като аскорбинова киселина) 40 mg

 

50

 

Натриев тетраборат

(Бор)

23.3 mg

5 mg

Цинков сулфат хептахидрат

(Цинк)

22.1 mg

5 mg

50
Витамин В5 (пантотенова киселина) 10 mg 167
Витамин Е (като токоферол ацетат) 10 mg 83
Манганов сулфат монохидрат

(Манган)

6.15 mg

2 mg

100
Витамин В3 (никотинова киселина) 5 mg 31
Витамин В1 ( тиамин) 1 mg 91
Витамин В2 (рибофлавин) 1 mg 71
Витамин В6 1 mg 71
Витамин А (като ацетат) 1000 µg 188
Витамин D (като холекалциферол) 5 µg 100
Натриев селенит

(Селен)

66 µg

30  µg

55

* Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011

При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Хранителната добавка се приема с храната. Може да се приемат накуп 2 капсули, или да се разпределят обед и вечер по 1 капсула.За оптимален ефект се препоръчва продължителност на прием поне 60 дни. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

7 отзива за ВЕЧНА МЛАДОСТ®

 1. Сашка Иванова

  KUpih go na baba i e mnogo dovolna.

 2. Сисито

  Защо само за възрастни? За по-млади не може ли?

 3. Гергана Станччева

  Има чудесен състав и го пия вече за втори път тази година. Препоръча ми го личния лекар, от който съм много доволна, че се грижи за мен адекватно на фона на заболяванията, които имам. Съвместявам го с лекарства за кръвно и диабет и нямам никакви проблеми.

 4. пенка карастоянова

  пихме го с мъжа ми 3 месеца от октомври до декември да чукна на дърво опазихме се от болести и вируси

 5. Калина Жотева

  Пия го вече близо четири месеца дава ми тонус и не знам от него ли е но спя по-добре

 6. Иванка

  Имам анемия и ми го препоръчаха. Ще помогне ли?

 7. Хранителна добавка

  Иванка,
  в дневната доза от 2 капсули „Вечна младост“ се съдържат 10 mg желязо, което е цели 71% от препоръчителната дневната доза за възрастни. Определено ще има положително въздействие!

Добавяне на отзив