ГЛИКОЛЕВЕЛ®

26.00лв.

(4 клиентски отзива)
2 потребителя разглеждат този продукт в момента.

При метаболитен синдром и диабет тип II

Съставката в основата на „Гликолевел“ – GLUCEVIA™ представлява иновативен растителен екстракт, извлечен от семената на Планински ясен /Fraxinus Excelsior/. Растението е вид Ясен, който расте в районите с умерен климат, Средиземноморието, западна Азия и Мароко.

Различни видове Ясен са използвани в традиционни лекарства в много части на света за лечение на различни заболявания и състояния: от разбиване на камъни в бъбреците, през противовъзпалителното, аналгетично и антипиретично му действие до това, да подобрява инсулиновата чувствителност. Това е дело на френската компания Naturex – лидер в отглеждането и производството на растителни екстракти в световен мащаб.

Доставка с ЕКОНТ
- до офис 6 лв
- до адрес 8 лв.
- безплатна доставка над 100 лв.

NATUREX® първа прави клинични проучвания и анализи, относно контрола на кръвната захар, чрез употребата на Планински Ясен (Fraxinus Exselsior) и разработва Глуцевия. Доказателство за ефикасността ѝ се базира на няколко годишния опит в задълбочени изследвания, както и добре установената употреба в Средиземноморските страни. Глуцевия е уникален патентован екстракт, стандартизиран до 10% Nuzhenide и G13.

„Благодарение на тези две съединения се осъществява намаляването на глюкозата в кръвта и се увеличава скоростта на нейната абсорбция в черния дроб и мускулните клетки. По този начин се регулира нивото на глюкоза в кръвта, подобрява се липидния профил в организма, а също така се защитава дългосрочно черния дроб. Включената в Гликолевел съставка подпомага баланса на нивото на глюкозата в кръвта и поддържа нормална и здравословна функция на черния дроб.“

СЪСТАВ: за 1 таблетка/2 таблетки/ 3 таблетки – максимален дневен прием:

Планински ясен – семена (Fraxinus excelsior, extr.)* 340 mg 680 mg 1020 mg

При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Важно! Употребата на „Гликолевел“ не води до хипогликемия. „Гликолевел“ може да се приема съвместно с друга терапия.

Препоръчителна дневна доза: 3 таблетки дневно, 30 минути преди основните хранения. В случай, че пропуснете приема на „Гликолевел“ преди хранене, спокойно може да приеме по време на хранене или след. „Гликолевел„е подгодящ за продължителна употреба. Препоръчително е да следите и контролирате нивата на кръвната си захар с глюкомер.

4 отзива за ГЛИКОЛЕВЕЛ®

 1. Тихомир Делчев

  За три месецеа свалих 5 кг. и преместих една дупка на колана и то без драстични ограничения в храненето. Продължавам!

 2. Янка Симидчиева

  Изписаха ми го от Военна болница преди 6 месеца и от тогава не съм го спирала. Оправих захарта след толкова години борба! Благодаря ви от сърце!

 3. Елисавета М.

  И на мен ми го изписа личната лекарка за повишена захар, холестерол и триглицериди. Дано помогне и на мен!!!!

 4. Александър Кехайов

  И аз съм доволен. Преди захарта ми беше към 8, сега ми е около 6.

Добавяне на отзив

Категория: